Heb jij een mooie foto van jouw (groot) ouders? Een foto waar ze opstaan zoals ze werkelijk zijn. 

De meesten die ik deze vraag stel, kunnen deze niet bevestigend beantwoorden. Natuurlijk, er zijn wel “kiekjes”, maar niet de foto die aan de muur mag komen, of op het dressoir. En waarom is deze foto er dan niet?  Feit is dan dat DE foto ooit nog een keer moet komen. Wel hou je vast, dat ooit is NU. Pak een moment en laat mij die mooie foto maken dit kan in de studio of in uw eigen omgeving  doe het NU. Misschien is er wel geen straks.

  Hoe gaat een fotosessie in zijn werk? 

We gaan naar de door jullie uitgekozen locatie of bij mij in de fotostudio. De fotosessie duurt afhankelijk van het gekozen pakket ongeveer 30 of 60 minuten. Het is af te raden kleding te dragen met grote opdrukken omdat dit vaak overheersend overkomt.

Als de foto's klaar zijn zal ik ze op klein formaat toesturen via de mail. 
Uit deze serie kan je dan de foto's kiezen die je ontwikkeld wilt hebben. Tevens verneem ik dan graag of je kleur, zwart/wit of sepia wilt. Andere kleurtonen zijn ook mogelijk. Bovenstaande is mijn standaard werkwijze. Speciale wensen zijn bespreekbaar.

Basis fotoshoot € 59,-

  • In de studio (maximaal 4 personen) of op locatie 
  • duurt ongeveer 30 minuten
  • inclusief reportagekosten en 1 foto van 13 x 18


Luxe fotoshoot € 89,-

  • In de studio (maximaal 4 personen) of op locatie 
  • duurt ongeveer 60 minuten
  • inclusief reportagekosten en 1 foto van 13 x 18 en 1 foto van 20 x 30


Wil je een afspraak maken of meer informatie stuur me dan een reactie via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.