Met een goede zakelijke portretfoto win je vertrouwen

Jouw portretfoto op uw social media profiel, website of visitekaartje is de eerste indruk die een opdrachtgever of relatie krijgt. Deze profielfoto moet vertrouwen uitstralen en naadloos aansluiten bij jouw identiteit. Ik maak zakelijke portretfoto’s die de gewenste eerste indruk geven én onderscheidend zijn.

Ik maak veel zakelijke portretten voor bedrijven en instellingen, profielfoto’s voor websites en social media en ook redactionele portretfoto’s.

Ervaren in zakelijke portretten

Al meer dan 15 jaar verzorg ik professionele zakelijke portretfotografie. Met veel ervaring en professionaliteit help ik je tijdens de fotoshoot: ik stel je op gemak en adviseer tijdens het maken van de foto’s. De fotoshoot vindt in de studio of op locatie plaats. 

Kosten

De kosten van de portret fotoshoot zijn € 115,- Dit is inclusief reportagekosten en 3 digitale foto's naar keuze. Wil je een afspraak maken of meer informatie stuur me dan een reactie via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

Als de foto's klaar zijn dan zal ik ze op klein formaat toesturen via de mail. Uit deze serie kunnen de drie mooiste bestanden uitgezocht worden die dan in origineel formaat naar je verstuurd worden.
Alle afbeeldingen/foto's, die op deze site worden getoond zijn eigendom van FotoJacqueline, deze mogen niet zonder toestemming door anderen worden gebruikt of gepubliceerd. 

Tenzij wij dat hebben aangegeven of deze mogelijkheid wordt geboden. 


Wij zijn inschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39098913 en btw-nummer: 
NL001658355B74. Mobiel: +31(0)6-48428972

All rights reserved, Copyright 2024 ©  by FotoJacqueline